czebo.com vincher.eu hccar.cz vvvholding.cz

Работни позиции

Бероун

В завод, намиращ се в град Бероун на 30 км. от столицата гр. Прага. Естеството на работа се състои в : Работа на поточна линия за производство на автомобилни части. Всеки работник изпълнява определена операция в хода на производството.


Японска фабрика до град Бероун

Относително малка фабрика със сплотен колектив и „семейна обстановка“ – всеки познава всекиго. Има математически тестове! Но не е нужно човек да е Айнщайн за да ги мине. Но е задължително да може да си напише името на латиница. Толерантни ръководители, склонни на компромис, приятна среда, приятелска обстановка. Всекидневно се правят тестове за алкохол!

Произвеждат се ламаринени части за климатици, автомобилната и медицинската промишленост от 100 грама до няколко килограма. Частите се правят на преси, а работникът в края на производствената линия контролира качеството и подрежда готовата продукция в касетки.

Има позиции, на които се заваряват части. На тези позиции работникът поставя изделието на определеното място, машината заварява частите, работникът контролира качеството и поставя готовото изделие в касети.
Има позиции на които само се контролира качеството, както и позиции на които само се пакетира и експедира готовата продукция. На коя позиция ще работите зависи от мениджъра, който ще Ви интервюира.

Има столова, в която работникът може да си поръча обяд или вечеря (това става с предварителна заявка), като сумата се удържа от заплатата за съответния месец. Работи се на 8 или 12 часови смени от понеделник до петък, понякога и в събота. Над 200 часа на месец са лесно постижими, ако работникът покаже поне малко усърдие и заинтересованост на работното място.


L&L Products в град Рудна

Производство на части за автомобилната и въздушната промишленост от материали на основата на синтетичните влакна с полиестерна облицовка. Частите са леки, работи се на поточна линия, като всеки оператор извършва различна операция. Има работници и в склада, и в експедицията. На каква позиция ще работите преценява ръководителя на производството. Фабриката се намира на ок.10 км от мястото, където ще бъдете настанени. Пътува се с градски транспорт и всеки сам заплаща билета си (ок. 20 крони).


Заводът се състои от 4 отделни и самостоятелни халета, в които се произвеждат различни части за автомобили – пружини за радиатори, държачи на седалките /железата, които придържат облегалката за глава върху самата седалка/, карбонови седалки и друг вид тунинги, а в последното хале се извършват заварявъчни действия.

В трите халета се работи на поточна линия, като ръчната работа се изразява най-вече в подотовка за самия процес /да се подредят отделните елементи в едно цяло преди поставянето им и стартиране на машината/.

Единственото хале, в което механизацията е сведена до минимум, това е отделението, в което се работи с карбон. Изработват се седалки, дифузери, брони, спойлери, вентиалционни решетки, огледала и друг вид тунинги за Порше, Астън Мартин, Кадилак, Макларън, Бентли, Алфа Ромео и Ауди. Цикълът на производство там е затворен, прави се всичко – от съхранението на карбона в суров вид до опаковането и издаването на готовата продукция. В зависимост от работната позиция, се извършва различна дейност. Работата не е тежка, но е много прецизна и отговорна.

В края на всяка процедура има контрола, която следи да не се допускат негодни и недобри елементи да преминават към следващия етап от производството.

Готовите елементи отиват в последния отдел – логистичния, където се описват, сканират със специално устройство, опаковат по определени изисквания и се предават в склада, откъдето заминават съобразно нуждите и поръчките на клиента.

Периодът на адаптация е около един месец, като се предполага, че за това време, човек свиква с естеството на работа и се изграждат основни умения в работния процес. Първите няколко дни, след като сте избрани за определена позиция, са дни на наблюдение и свикване със спецификата на материята, като при необходимост, има осигурен преводач, който да преведе основните моменти и изисквания.


Вотице

Електротехническа промишленост, произвеждат се дьнни платки за различни ел. уредби. Лесна работа в чисто, спокойно производство. Завода е на 5 минути пеша от общежитие. Смените са 12-и часови, понякога има и 8-и часова смяна в сьбота. Неделя е почивна.

Нощен труд: ДА

Настаняване е осигурено и е за сметка на работодатела при пьлна посещаемост.


Пелхримов

Оператор на преса за метал

Основни задължения:

– Извършва настройка на пресата и задава циклите на производствената програма;
– Извършва монтаж и демонтаж на матриците по производствената програма при спазване на изискванията на чертежа и технологията;
– Извършва проби с нови инструменти при предварително създадена от технолога програма;
– Извършва разнообразни пресови операции;
– Следи за правилното функциониране на инструменталната екипировка;
– Следи и отговаря за състоянието на машините. При съмнение за повреда – сигнализира на ръководителя на участъка;
– Разглобява, почиства, смазва и сглобява инструментите по утвърдения график. Следи за изпълнение на дейностите по поддръжка на машините (седмични, месечни, годишни).

Шлайфист

Описание и изисквания:

Обработка на детайли след заварка

Шлайфа външни и вътрешни повърхности

Опитът е задължителен

Оператор на CNC шлайф машина

Вашите задачи:

Работа с CNC шлайф машини

Вътрешно и външно шлифоване на отделни елементи

Измерване на шлайфаните части μ-точност

Избор на шлифовъчни дискове, фланци и баланси

Програмиране, настройване, оборудване и подаване на нови части на шлайф машината

Поддръжка и обгрижване на шлайф машината и измервателните средства

Машинен заварчик

Вашите задачи:

монтаж и заваряване на части от стоманени конструкции
настройка на части от машината
грижи за инструментите

*- Бонус. Бонуса се дава за качествена и ефективна работа. На работното място ще бъдете оценявани от Вашите преки ръководители, които ще преценят каква част от бонуса ще получите в зависимост от показаните от Вас резултати. Условието за получаване на бонуса е съвсем просто – НИКАКВО ОТСЪСТВИЕ от планирана смяна**.

** Планирана смяна е обикновено смяната от понеделник до петък. Поради производствени нужди обаче понякога се планират смени в почивни и в празнични дни. За отсъствие се смята и неспазването на продължителността на смяната. Трябва да сте на работното си място от планираното начало до планирания край на смяната. Изключение правят случаите, когато смяната е започнала по-късно или е свършила по-рано поради независещи от Вас производствени причини, примерно липса на материал.


За всички посочени работни позиции приемаме кандидати жени и мъже!

Не взимаме никакви посреднически такси или комисионни!!!!!

Във всички заводи работниците получават работни облекла за сметка на фирмата.

Работи се предимно на дванадесет часови работни смени – дневни и нощни.